Inainte sa turnati toata compozitia in tava, pastrati cam 4 linguri. Adaugati apoi o lingurita plina de cacao (ptr. culoarea maro) sau un pic de suc de sfecla (ptr roz) sau o lingurita de dulceata (la alegere, preferabil de capsuni/ zmeura, ca sa arate mai frumos culoarea rosu/roz). Este in functie de cum va place si ce fel de cheesecake faceti.
Pentru margine
- cu ajutorul linguritei puneti compozitia colorata ca o banda in forma cerc (pas 1), grosimea benzii cercului ar trebui sa fie cam de min. 1 cm
- cu o scobitoare sau cu un bat de cocktail trasati o forma serpuita (pas 2). In functie de cat de apropiate faceti buclele va diferi si modelul.
Pentru centru
- cu ajutorul linguritei puneti compozitia colorata in forma de cerc de ce diametru doriti (pas 1). Ar fi bine sa aibe macar 1 cm.
- cu o scobitoare sau varful linguritei (tinuta normal, ca si cum ati manca, deci cu baza in jos) trasati niste arcuri de cerc incepand cam din centrul cercului ca la pas 2. Numarul de arcuri de cerc depinde de voi. Puteti face 3, 5 etc...
Tips & Tricks:
0 comentarii:
Post a Comment